Halloween

2 órája

Rémisztő jelmezben járják az utcákat

Hazánkban is egyre népszerűbb a halloween, Baranyában is számos településen megünneplik. Sellye Város Önkormányzata a Sellye Kommunális Kft.-vel együttműködve halloweeni felvonulást rendez a hónap végén.

Tóth Viktória

Október 31-én a Köztársaság térről indul a halloweeni menet, 17.30-kor, az út a  Mátyás király és a Fürdő utcán keresztül vezet végig a Sellye Városi Termálfürdő előtti térig. Majd 18.15-kor tűzzsonglőr bemutató kezdődik.

halloween, Sellye
A halloween hazánkban is egyre népszerűbb (illusztráció)
Fotó: MW

A halloweeni programelemek

A szervezők az idei évben is várják a rémisztő halloweeni jelmezbe öltözött gyerekeket és felnőtteket a közös felvonulásra. Lesz körhinta, cukorkák, ingyenes tea, és a bátorság labirintusát is ki lehet próbálni. Az 5 állomásból álló verseny ügyességi- és bátorságpróbával lesz tarkítva, s azok, akik végigmennek az 5 állomáson ajándékban részesülnek. A tér és a labirintus feldíszítéséhez az óvodások és iskolások segítségét is szívesen fogadják. Az elkészített rajzokat, dekorációs elemeket október 21-24 között lehet leadni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában