Labdarúgás

2 órája

A Kozármisleny kellemetlen meglepetést kapott Ajkán

Keményen küzdöttek, de végül osztozkodtak az NB II. 9. fordulójában. A HR-Rent Kozármisleny már a 3. percben hátrányba került Ajkán, de a hajrához közeledve sikerült egyenlítenie.

Kvanduk Bence

Arra számíthatott a HR-Rent Kozármisleny, hogy az Ajka otthonában komoly ellenállással találja majd szemben magát, de arra aligha, hogy a 3. pecben hátrányba kerül. Ekkor Beke fejelt ki röviden egy hazai beadást, ami Sejben vett át, majd lőtt a kapufára. A kipattanóra Borsos Filip csapott le, aki 2 méterről lőtt a léc alá.

Kozármisleny
Horváth Péter góljával szerezte meg az egy pontot a Kozármisleny
Fotó: Löffler Péter

A folytatásban mindent megtett az egyenlítésért a Misleny, s ezt sikerült is összehoznia. Koszovcsuk jobbról érkező beadását Horváth Péter bólintotta a hálóba 9 méterről két védő szorításában.

A 71. percben esett találat felpörgette az eseményeket, mindkét együttesnek volt lehetősége megszerezni a három pontot, de végül osztozkodniuk kellett.

FC AJKA–HR-RENT KOZÁRMISLENY 1–1 (1–0)

Labdarúgó NB II., 9. forduló. Ajka, 900 néző. V.: Jakab Á. (Sinkovicz, Nagy V.). 
AJKA: Szabados – Tóth G., Tar, Jagodics B., Garai – Sejben, Kenderes (Doncsecz, 75.) – Kovács N., Zsolnai, Borsos F. (Nagy K., 88.) – Szarka Á. (Pantovics, 75.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs. 
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke (Kiss B., a szünetben), Vajda, Rácz L., Turi T. (Debreceni Z., 83.) – Horváth D., Major S. – Horváth K. (Koszovscsuk, 67.), Kirchner, Cipf (Lépő, 90+3.) – Kócs-Washburn (Horváth P., 67.). Vezetőedző: Pinezits Máté.
Gólszerzők: Borsos F. (3.), ill. Horváth P. (71.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában