Labdarúgás

2 órája

A PMFC egy pontot tudott megtartani a Kaposvár elleni rangadón

Az éllovassal nem bírtak. A PMFC a forduló előtt még az NB III. Dél-nyugati csoportjának tabelláját vezető Kaposvári Rákóczi FC-t fogadta, s ugyan a vezetést is megszerezte, végül osztozkodnia kellett.

Kvanduk Bence

Hegedüsék egy apró lépést tudtak tenni

Fotó: Löffler Péter

Fontos mérkőzés következett a PMFC számára a 10. fordulóban, hiszen az éllovas Kaposvárt fogadta az idény legnehezebb időszakának nyitásaként, s egy sikerrel megalapozhatta volna hadjáratát a bajnoki címért.

PMFC
A PMFC szurkolói némi pirotechnikával igyekeztek feltüzelni a csapatot
Fotó: Löffler Péter

Ennek tudatban a pécsiek igyekeztek is mielőbb megtörni ellenfelüket, s a 10. percben Rabatin révén meg is szerezte a vezetést. Erre a találatra azonban nem sokkal később Mazzonetto Nicoló révén volt válasza a vendégeknek. Később már nem esett gól, így kénytelen volt egy-egy ponttal beérni a két együttes.

A PMFC így az ötödik helyen pontosan hat ponttal van az élre lépő Nagykanizsa mögött. A következő körben épp hozzá utazik majd.

PMFC–Kaposvár 1–1 (1–1)

Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 10. forduló.
PMFC: Helesfay – Sági, Ikonomou, Preklet, Füredi – Ócsai (Morvai, 68.), Rabatin, Fejős (Németh, 78.), Hegedüs M. – Daru, Tóth Z. (Vas, 27.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gólszerzők: Rabatin (10.), ill. Mazzonetto N. (18.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában