Labdarúgás

2 órája

Ott kell folytatni a PMFC-nek, ahol a kupában abbahagyta

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

A végsőkig kitartott a PMFC a magasabb osztályban szereplő Szentlőrinc ellen a labdarúgó Magyar Kupában az elmúlt hétvégén, vasárnap azonban már az NB III. Dél-nyugati csoportjában kell ismét bizonyítania. A Stadion utcába 16 órára érkezik majd a Majos SE, amely győzelem esetén akár meg is előzheti a piros-feketéket. Persze a tolnaiak ellen nem tervezi elhagyni a pontokat Aczél Zoltán együttese, sőt, újabb három egységgel ismét meglódulna a riválisok mögött.

A pécsieknek innentől kezdve szinte minden mérkőzésen kötelező a győzelem, hiszen a rivális Nagykanizsa 7 forduló alatt hat ponttal szerzett többet náluk, s így vezeti a tabellát. Ugyan még rengeteg idő van vissza az idényből, de már tavaly is csak öt komolyabb botlása volt a kanizsaiaknak, s idén még erősebbnek tűnnek. Mellettük pedig ott a Kaposvár és az Iváncsa is, amelyek szintén lépéselőnyben vannak a Pamaccsal szemben.

Miközben a PMFC a Majossal vív a pontokért, a PTE-PEAC-nak Dunaföldváron kell megmutatnia, hogy az idény eleje óta mennyit lépett előre. A sereghajtó ellen elérhető győzelemmel óriási lépést tehetnének a bennmaradásért az egyetemisták, hiszen egy közvetlen riválist lökhetnének még mélyebbre a gödörben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában