Komoly gond

2 órája

Áramkimaradás miatt bosszúsak a lakók

A közelmúltban olvastam a Postabontásban, hogy valaki arra panaszkodott, hogy időnként néhány másodpercre elmegy az áram az otthonában, ami azért okoz nehézséget, mert utána minden elektromos berendezést újra be kell kapcsolni.

Wald Kata

Fotó: Andrey_Popov

Szeretnék csatlakozni a panaszoshoz – Siklóson is rendszeresen előfordul az utóbbi időszakban, hogy csak pillanatokra ugyan, de elmegy az áram. A fiam Harkányban él, és ő is ugyanezt tapasztalja. 

A minap felhívott, és kérdezte, hogy nálunk is volt -e áramkimaradás. És igen, ugyanabban az időpontban Siklós is érintett volt. És ilyenkor mi történik? Újra be kell hangolni a tévét, az órát a sütőn be kell állítani, és még lehetne hosszasan sorolni az eszközöket, amiket ilyenkor újra be kell állítani. Ami nem kevés idő. Gondolom, hogy nem is tesz jót ezeknek a berendezéseknek a sorozatos áramkimaradás.

 Hogy a jelenségre mi a magyarázat, nem tudjuk. Így azt se, hogy mikorra várható, hogy orvosolják ezt a mára már rendszeresnek mondható problémát. Szívesen vennénk, ha az áramszolgáltató magyarázatot adna. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!