Közlemény

2024.09.13. 15:11

Ingyenes nyílt nappal kezdi új tanévét a Fordan Táncklub

Hatféle tánc- és mozgásműfaj várja Pécs táncszerető közönségét – olvasható a Fordan Táncklub közleményében.

Szabó Dániel

Fotó: Fordan Táncklub

„Nyílt napra invitálják a Fordan Tánccentrum vezetői és oktatói városunk táncot és mozgást kedvelő közönségét. A klub az idei év negyedik rendezvényén elsősorban azokra gondoltak, akik szeretnék jobban megismerni a Fordan Táncklub életét, vagy éppen ki szeretnének próbálni valamely műfajt.

Szeptember 15-én vasárnap 13.30 órától táncos otthonukban, az új Fordan Tánccentrumban tartják bemutatójukat és ingyenes nyílt napjukat. Várhatóan sok érdeklődő család és leendő ifjú táncos fog kilátogatni a rendezvényre, hiszen a táncbemutatókon kívül mind a három teremben más és más táncműfajt lehet kipróbálni.

13 órakor lesz kapunyitás és a program 13.30 órakor egy igen pörgős műsorral kezdődik, amelyet a Tánccentrum előtti szabad téren fognak megtartani. Rossz idő esetén sem marad el a bemutató, hiszen a tánccentrum legnagyobb terme erre alkalmas lesz. Itt akrobatikus rock ’n’ roll és fashion street dance szerepel a palettán több korosztályt érintve. A klub legrégebbi és legeredményesebb táncosai fognak színes műsort adni a jövő táncosainak, hogy kedvet kapjanak a tánchoz. 

A bemutatók után mind a három táncteremben más és más tánc- és mozgásműfajt lehet majd kipróbálni. A nyílt napra, ami évek óta visszatérő rendezvénye a klubnak, elsősorban azok a fiatalok, - és persze családtagjaik - szoktak eljönni, akik szeretnének beiratkozni a Fordan Táncklubba. Idén összesen 6 csoportba várják az új tanítványokat. A klub vezetői Papp Viktor és Majorlaki Ágnes minden korosztálynak tud ajánlani valamit. A legkisebbeknek az aprock – mini rockyt és manó fashion street dance-t javasolnak, a nagyobbaknak több korcsoportban az akrobatikus rock ’n’ roll-t, és a fashion street dance-t ajánlják, jelenleg ezek a táncok a legnépszerűbbek a táncklubban. A Dance for Ladies órákat elsősorban hölgyeknek szánják. A fashion street dance alapjait tartalmazó tánc 8. éve népszerű a 30 pluszosok körében. Első ízben került be a választható mozgásformák közé az alakformáló aerobic, amelyet Baranyai Bernadett tapasztalt fitnesz edző vezet.

Mindenki, aki aktívan részt vesz valamely nyílt órán, kap egy sorsjegyet, amivel a nap végén külföldi utazást, ajándékcsomagokat, valamint utalványokat nyerhetnek a legszerencsésebbek. Külön jutalmazzák azokat, akik éppen a nyílt napon döntötték el, hogy beiratkoznak a Fordan Táncklubba.” – írja a sajtóközlemény. 

Időpont: 2024. szeptember 15. vasárnap 13.30 – 16.00 óra (kapunyitás 13.00)

Helyszín: Fordan Tánccentrum, Pécs, Indóház tér 2.

Rendező: Pécsi Fordan Táncklub, Papp Viktor

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában