Olvasóink írták

2024.09.17. 21:40

Illúziórombolók és egyáltalán nem családbarátok a már ilyenkor kitett karácsonyi termékek

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: Beres Attila

Karácsonyig még van három hónap, mégis már kaphatók sok helyen az ünnephez kötődő édességek, díszek. Olvasóink ennek nem örülnek. 

- Alig hittem a szememnek, amikor a hipermarket polcain megláttam a szokásos karácsonyi kekszeket, csokoládékat, előre csomagolt süteményeket. Alig múlt el augusztus, ez nem tűnt fel senkinek? Kint pár napja még rekkenő hőség volt, alig kezdődött el az iskola, és már a karácsonyt várjuk? Az ünnepi hangulat teljesen el fog veszni. Mi lesz így? Pár nap múlva karácsonyi díszbe öltöztetik az üzletet?  - fejezte ki nemtetszését előfizetőnk.

Más a következőt írta: 

- Nem csak karácsonyi édességeket, de ünnepi díszeket is lehet már kapni az üzletekben. Tényleg itt lenne ennek az ideje? Még a Halloween is messze van, több, mint egy hónap. Karácsonyig meg van még három! Teljesen elveszik a kereskedők az ünnep hangulatát ezzel a túlbuzgósággal. Nem gondolom, hogy tömegével adnának el ezekből a termékekből ilyenkor. Talán nincs mivel a polcokat megtölteni? Árulja már el valaki, hogy mi az oka ennek az ünneprontó sietségnek? A lefájóbb, hogy így a gyerekektől is elveszik a varázslatot. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!