Vízilabda

2 órája

Bronzérmesek lettek a pécsi fiatalok

Szabó Dániel

Fotó: PSN Zrt.

Több nagycsapatot is megelőzve, a harmadik helyen zárta a Halassy Olivér Emléktornát a Pécsi Sportiskola U10-es fiú vízilabdacsapata. A megmérettetésre az ország négy régiójának legerősebb csapatait hívták meg. 

– Erről a tornáról annyit érdemes tudni, hogy az ország 10 legjobb Baby csapata méretteti meg magát, így már a részvétel is hatalmas elismerést jelent. A célunk a torna alatt a gyerekek fejlesztése és jó mérkőzések megvívása az ország legjobb csapatai ellen. Nagyon büszke vagyok, mert a legjobb ellenfelek ellen sikerült megmutatnunk, milyen játékot tudunk játszani akkor, amikor igazán odatesszük magunkat. Külön szeretném kiemelni három játékosomat, Krizsán Mártont, Szabó Csanádot és kapusunkat, Görgőy Antal Hunort, mert amikor a csapatnak igazán szüksége volt rájuk, ők léptek elő és mutattak be higgadt és bravúros megoldásokat. – értékelte csapata teljesítményét Gergó Bence edző.

A Pécsi Sportiskola csapatának tagjai: Görgőy Antal Hunor, Krizsán Márton, Szabó Csanád, Papp-Hoffer Kende, Krizsán Bernát, Orbán Mátyás
Koncz Dániel, Grénus Ádám, Szabó Donát, Brücher Patrik, Chvojka Márton, Cseke Benett, Gyöngyösi Zorán, Taya Nizar. Edzők: Gergó Bence, Krizsán Attila.

A csapat csoportmérkőzései: BVSC–Pécsi Sportiskola  1–2, Pécsi Sportiskola - UVSE  4–4, Pécsi Sportiskola–FTC 2–8, MVLC-Miskolc–Pécsi Sportiskola 4–15. 

Bronzmérkőzés: Pécsi Sportiskola–KSI SE 12–3.

A torna dobogósai: 1. FTC, 2. DVSE, 3. Pécsi Sportiskola. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában