Labdarúgás

2024.08.02. 10:53

Tanácsadóként tért vissza a korábbi edző

Kvanduk Bence

Forrás: HR-Rent Kozármisleny

Hivatalosan is bejelentette a HR-Rent Kozármisleny, hogy az NB II.-es labdarúgócsapat szakmai munkáját a nyár eleje óta segíti tanácsadóként Mihalecz István.

Az 51 éves, pro licences szakember korábban vezetőedzőként is dolgozott a kék-fehéreknél, a 2008/2009-es idényben vele végzett a 8. pozícióban a csapat a második vonalban.

A mislenyi idény után volt a Hévíz, az Ajka, valamint az U16-os korosztályos válogatott edzője is, majd a Zalaegerszeg utánpótlásának vezetője. Ezt követően a BFC Siófoknál már sportigazgatóként dolgozott, s volt a Vasas Kubala Akadémia szakmai vezetője is. Utána, 2018-ban visszatért az edzőséghez, a Siófok trénereként igyekezett sikereket elérni.

Az ETO FC Győrnél 2022-2023-ban látta el a sportigazgatói feladatokat, majd 2024-ben a Paksi FC mellett vállalt feladatot. Az atomvárosiak és a Misleny közötti együttműködésről nemrég rántotta le a leplet a két klub, így Pinezits Máté stábjának segítése mellett a paksi labdarúgók teljesítményét is közelről figyelheti Mihalecz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában