Labdarúgás

2023.08.13. 13:17

Háromból három: ismét hadat üzent a mezőnynek a Szentlőrinc

Móga Richárd

Fotó: Lang Róbert

Listavezetőként várhatta az NB III. Dél-Nyugati csoport harmadik fordulóját a Szentlőrinc labdarúgócsapata, de a Fehérvár II. elleni vendégszereplés nem ígérkezett sétagaloppnak.

Mindenesetre a baranyai éllovas győzni ment Székesfehérvárra, az elszántságnak pedig hamar meg is lett az eredménye: a találkozó korai szakaszában az új szerzemény, a PMFC egykori játékosa, Szabó Zalán volt eredményes, majd a 34. percben Rétyi Róbert büntetőből megduplázta az előnyt.

A házigazda próbált új dolgokhoz nyúlni a fordulást követően, de egyetlen húzásból sem sikerült szépíteni. Sőt, a véghajrában ismét beköszöntött a Szentlőrinc Medgyesi Márk révén, így összességében magabiztos győzelmet aratott Pichler Gábor legénysége.

Fehérvár FC II.–Szentlőrinc 0–3 (0–2)

Labdarúgó NB III. Dél-Nyugati csoport, harmadik forduló. Székesfehérvár. Vezette: Takács Á. (Sinkovicz, Szalai D.). Szentlőrinc: Héninger – Németh M., Tamás L., Keresztes B., Havas A. – Kiss K., Rétyi, Szabó Z., Miklós P. – Kesztyűs, Ulrich. Vezetőedző: Pichler Gábor.

Gólszerzők: Szabó Z. (7.), Rétyi (34. – büntetőből), Medgyesi (86.).

Ez következik (08.19.): PTE-PEAC–Szentlőrinc (17.30).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában