Labdarúgás

2023.08.13. 11:01

Hazai terepen eszmélne a sokkból a Mohács

Mindhárom harmadosztályú baranyai labdarúgócsapat próbára teszi magát a hétvégén. A Szentlőrinc vasárnap 11 órától a Fehérvár II. otthonában folytathatja parádés sorozatát, míg a PTE-PEAC az Érd otthonából hozná el, a Mohács pedig otthon tartaná a három pontot a 17.30-kor kezdődő összecsapáson.

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Amíg a Mohács labdarúgócsapata fújhatott egyet a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában elszenvedett súlyos vereséget követően (6–1), addig a PTE-PEAC és a Szentlőrinc is pályára lépett a MOL Magyar Kupa keretein belül, ráadásul sikerült növelni az önbizalmakat.

A Mohácsot sokkolta legutóbb a Gárdony-Agárdi, de volt idő a regenerálódásra, Péter József ez idő alatt pedig kiküszöbölhette a hibákat. Tény, hogy a Dunaföldvár elleni találkozó sem ígérkezik sétagaloppnak, de a hazai terep előnyében lehet bizakodni. A tolnai klub legutóbb a kupában jeleskedett, méghozzá Baranyában, az Ócsárd vendégeként. Akkor az NB I.-es, valamint az NB II.-es bajnokságot is megjárt labdarúgókkal kiegészülő együttes átrobogott a vármegye kettes bajnokon. A Mohács vélhetően nem szeretne egy újabb nagy pofonba beleszaladni, így inkább egy taktikai csatákkal dúsított ütközetre lehet készülni a Mohács Újvárosi Stadionban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában