Meghódította Pécsváradot a Bagossy Brothers Company (galériák és videók)

Nincs olyan ember, aki ne hallotta volna azt a nevet, hogy Bagossy Brothers Company. A gyergyószentmiklósi zenekar 2013-ban alakult, és azóta több slágerrel árasztotta már el a zenekedvelőket.

Bama.hu

Ha meghalljuk már csak ezt a két szót, hogy Olyan ő, akkor rögtön tudjuk, hogy melyik zenéről és melyik zenekarról van szó (érdekesség, hogy az előbb említett dal már 64 milliós megtekintésnél jár a Youtube-on). A Bagossy Brothers Company sikere már kezdetek óta ível felfele, sőt kimondhatjuk, hogy az egész Kárpát-medence egyik legnépszerűbb együtteséről van szó. 

Bagossy Brothers Company, Pécsváradi Leányvásár
Rengetegen rajonganak a Bagossy Brothers Company zenekarért
Fotó: Kovács Liliána

Történetük kezdete egy csodálatos erdélyi városhoz, Gyergyószentmiklóshoz vezethető vissza. A zenekar tizenegy éve egy baráti társaságból alakult, akik mára már telt házas közönség előtt éneklik el népszerűbbnél népszerűbb dalaikat. (Tagok: Bagossy Norbert, Bagossy László, Bartis Szilárd, Tatár Attila, Kozma Zsombor)

Idén Pécsen is megfordult a Bagossy

2024-ben az a jó hír érte a Bagossy-rajongókat, hogy az együttes a fellépők egyike lesz a pécsiek egyik legnagyobb eseményének, a PEN-nek. Mint ahogyan az előre várható volt, hatalmas tömeg várta, hogy felcsendüljenek az ismert bagossy-nóták.

Most Pécsváradon volt a sor

A Pécsváradi Leányvásár a helyiek és környékbeliek életében a legnagyobb közösségi esemény. Idén október 18-20. között tartják. Az idei évre is rengeteg izgalmas programmal és előadóval rukkoltak elő a szervezők. Pénteken például a Művelődési Központ előtti nagyszínpadon 19 órától a Margaret Island, 21 órától Fenyő Miklós énekeltette meg a közönséget.

Szombaton a Parno Graszt után, 9 órától pedig a Bagossy Brothers Company hódította meg Pécsváradot.

Kinek hogy tetszett? 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában