Borzongás

4 órája

Halloween lesz a pécsi állatkertben (videó)

Hamarosan itt az október vége, amely egyet jelent a Pécs Zoo életében, halloweenre fel!

Bama.hu

A pécsi állatkert minden évben megrendezi a HalloweeneZOO-t, amely nem meglepő módon, mindig nagy sikernek örvend a látogatók körében.

halloween, pécsi állatkert,
Töklámpások, szellemek, boszorkányok, emberbőrbe bújt rókaszellem és szaladgáló vámpírok, tündérek lepték el tavaly is pécsi állatkertet halloweenkor
Fotó: Laufer László

Idén is számtalan programmal és kalanddal várják a gyerekeket és a felnőtteket október 31-én.

𝟏𝟑:𝟎𝟎-𝟏𝟕:𝟑𝟎 Látványetetések:
13:00  Oroszlán
13:30  Halak
14:00  Fóka
14:30  Apella csuklyásmajom
15:00  Vörös panda
15:30  Alpaka
16:00  Pávián
17:00 Medve
17:30 Leopárd/puma

𝟏𝟑.𝟎𝟎-𝟏𝟕:𝟑𝟎 – Az állatkert egész területén – 𝗛𝗮𝗹𝗹𝗼𝘄𝗲𝗲𝗻-𝗶 𝗡𝘆𝗼𝗺𝗼𝗭𝗢𝗢

Szereted a rejtélyeket? Szeretsz nyomozni, utána járni a titokzatos kérdéseknek? Megválaszolásukra még az este ijesztő, veszedelmes alakjaival is hajlandó vagy szóba állni? Akkor vigyél magaddal egy Kvízfüzetet az Információs pultból és járj utána a titkoknak! 
Munkád nem marad kifizetetlenül  – ha megoldottad a rejtélyt, választhatsz magadnak egy kis édességet vagy ajándékot az info pultról!

𝟏𝟒:𝟎𝟎-𝟏𝟓:𝟎𝟎 Oktatóterem: 𝐀́𝐥𝐥𝐚𝐭𝐢 𝐟𝐞𝐣𝐭𝐨̈𝐫𝐨̋, a 𝐇𝐚𝐧𝐠𝐨𝐥𝐨́ 𝐳𝐞𝐧𝐞́𝐬 𝐠𝐲𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐬𝐳𝐢́𝐧𝐡𝐚́𝐳 vidám, izgalmas műsora nem csak kicsiknek

𝟏𝟒:𝟎𝟎-𝟏𝟖:𝟎𝟎 – Vadászház –  „ÉtkeZOO – egy szörnyen jó lakoma” 

Te meg mered kóstolni, amit a boszorkány és társai kotyvasztottak?  Elég bátor vagy, hogy kipróbáld e vészjósló banya mágikus italát?  Esetleg felderítsd, milyen alapanyagokat használt fel?  Vár a boszorkánykonyha, hogy kiderüljön mennyire vagy merész! 

𝟏𝟓:𝟎𝟎-𝟏𝟖:𝟎𝟎 Oktatóterem: 𝐄́𝐣𝐬𝐳𝐚𝐤𝐚 𝐚𝐳 𝐞𝐫𝐝𝐨̋𝐛𝐞𝐧 -

Vajon milyen szempár figyel a sötétben, kinek a hangját rejti a vadon? A Duna-Dráva Nemzeti Park munkatársa segít megfejteni e rejtélyt, nincs más dolgod, mint felkeresni őt és mindenről kifaggatni. 

𝐀 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐯𝐚́𝐥𝐭𝐨𝐳𝐭𝐚𝐭𝐚́𝐬 𝐣𝐨𝐠𝐚́𝐭 𝐟𝐞𝐧𝐧𝐭𝐚𝐫𝐭𝐣á𝐤!

A pécsi állatkert felhívja a figyelmet, hogy 𝐩𝐞́𝐧𝐳𝐭𝐚́𝐫𝐮𝐤 𝟏𝟕:𝟎𝟎 𝐨́𝐫𝐚𝐤𝐨𝐫 𝐛𝐞𝐳𝐚́𝐫, így az ezt követő programokon annak van lehetősége részt venni, aki előzőleg már megváltotta jegyét és belépett az állatkertbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában