Gurultak egy utolsót a motorosok a tél előtt (galéria és videó)

A lóerőknél csak a nézelődők, látogatók száma volt több szombaton a pécsi Széchenyi téren. Október 19-én tartotta meg a XIII. Szezonzáró Motoros Gurulást a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület.

Tóth Viktória

A motoros guruláson a legkisebbek is járműre pattanhattak

Fotó: Kovács Liliána

Az idei utolsó, nagy közös gurulásra hívták a motorosokat és érdeklődőket. A résztvevők már délelőtt 9 órától elkezdtek gyülekezni a téren, ahol különböző programokon vehettek részt, előadást hallgathattak meg. A családokat is várták az eseményre, a kisgyerekek felülhettek a járművekre is. De nem csak erre volt lehetőség, a legkisebbeknek játékos vetélkedőkkel egybekötött programot tartottak. Valamint egy zárt „KRESZ pályán”  a kismotorok is szerephez jutottak, a kicsik itt sajátíthatták el a biztonságos közlekedés alapjait.

motoros, pécs
A szezonzáró motoros gurulás az idei évben is népszerű volt
Fotó: Kovács Liliána

A motorosok 12 órakor gyűlnek össze, majd hatósági biztosítás mellett gurulnak egyet a városban és rendőri felvezetéssel indulnak az 58-as úton Villány főterére.

A rendezvénytéren beszélgetés lesz a Kanyarfotó csapatával, Bátor Zoltán tart stuntrider bemutatót, utána 15 órakor kezdődik a tombolasorsolás majd lesz a rendezvény zárása.

A motoros guruláshoz az idő is megfelelő volt

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában