Ki, hogy érzi?

3 órája

Azahriah pécsi koncertje megosztó élmény marad még jó ideig

Még a nyáron lépett fel Magyarország legfelkapottabb zenésze Pécsen az Expo Centerben. Azahriah rajongói eltérő véleménnyel vannak arról a koncertélményről, mind az előadó, mind szervezési részről.

Jusztin Levente

Nyáron a rajongók legnagyobb örömére Pécsre látogatott Azahriah, ezzel sokak álma vált elérhető közelségbe. Sokak viszont nem a pozitív koncertélményről fognak visszaemlékezni az azóta pihenőre vonult sztár fellépéséről. Szintén az elmúlt napokban szó esett a pécsi Expo Center problémáiról, ennek kapcsán hozunk néhány véleményt.

Azahriah
Azahriah egy ideig nem fog koncertezni, így nem pozitív élmény marad meg róla a pécsi Expo Centerbe szervezett koncertről.
Fotó: Kiss Annamarie

Azahriah teljesítményét kifogásolták a rajongók

Biztos nagyon sokan elvárták volna, hogy minden igényt maximálisan kielégítsen a körítés és a produkció. Szinte minden visszajelzés arról szólt, hogy kompromisszumokat kötve tudnak csak pozitív véleménnyel lenni az egész rendezvényről. Egy fórumon többen kritizálták a szervezést és a koncertet is.

Maga koncert sem volt szerintem nagy durranás, nagyon szeretem a zenéit, hiszen ezért mentem el. Viszont szerintem több magyar zenét játszhatott volna a régebbi angol nyelvű nótája helyett. Én azokat is élveztem, de a tömegen látszott, hogy nem nagyon élik azokat a muzsikákat, hiányoltam pár zenéjét a műsorból. Látszott Azin, hogy muszájból van itt, ahogy beszélt a tömeghez fura volt számomra. Szépen énekelt, jól nyomta, de a nézőkkel több interakciót vártam." - ezzel összefoglalta a produkciót. 

Negatívan véleményezték azt is, hogy fél órát csúszott a koncert, viszont a befejezés tűpontosan történt.

Az Expo Center is kapott hideget-meleget

Korábban beszámoltunk arról, hogy rengetegen panaszkodnak a helyszín alkalmasságáról, lehet-e olyan koncertet szervezni oda úgy, hogy a környező lakók is el tudják viselni a hangerőt. De úgy tűnik, hogy a koncertek visszhangja a helyszínen lévőknél sem pozitív.

Szerintem a szervezés katasztrófa volt, ennyi emberre nagyon kevés volt a büfé, vécéből is rakhattak volna többet. Mire végig értél a sorban megszomjaztál, majd mire odajutottál egy innivalóért már megint mosdóba kellett menned." - írta az egyik elégedetlen rajongó.

Egy másik kommentelő felkészült a tömegre, ezért tudta élvezni egy ideig:Nekem egyetlen negatív élményem volt, hogy nagyon összezsúfolódtunk és konkrétan egy férfi nyakában lihegtem már a végére. A koncert végén a hatalmas tömeget nehezen tudták irányítani a rendőrök."

Soha nem láttam ennyi embert Expoban. Ez tényleg túl sok volt, nálam a parkolás verte ki a biztosítékot. Néhány sofőr ügyesen elzárt két kijáratot, csak egy helyen lehetett kimenni, de ott is belógott egy Ford az útra vonóhoroggal. Legalább fél métert tudott volna előrébb menni, de nem érdekelte és úgy hagyta az autót."- mondta egy férfi. Ő a koncert vége előtt elindult haza, így csak feltételes módban beszélt a kezeletlen hazainduló embertömegről.

Az idő majd választ ad, hogy a következő Azahriah-koncertre alkalmas helyszín lesz-e az Expo Center, vagy a hibákból nem sikerül tanulni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában