Régészekké válhatunk

2024.08.02. 08:00

Mucsi Zoltán is fellép az Ördögkatlan Fesztivál negyedik napján

Lassan a végéhez közeledik a tizenhetedik alkalommal megrendezett Ördögkatlan Fesztivál. Augusztus 2-án már utolsó előtti napját kezdi meg ez az összművészeti esemény, amelynek programjai közül a teljesség igénye nélkül válogattunk.

Czeczon Enikő

Pénteken 9 óra 30 perckor régészeti programmal készülnek az Ördögkatlan szervezői. A látogatók bejárhatják a Nagyharsányi Helytörténeti Gyűjteményt, ahol számtalan érdekességet megtudhatnak a Nagyharsányi csatáról.

A Narancsligetben délelőtt 10 órától megtekinthetők Szabados László fotói. A tárlaton panorámaképek láthatók, amelyek Montevideoban készültek 2022 vége felé.

A családoknak lehetőségük van a beremendi DDC Kovácsműhelyben 10 órakor részt venni a Nini Mesék című eseményen, ahol gyerekek, szülők, nagyszülők élvezhetik együtt a dalokat, a meséket és a képeket.  

14 órakor a Mokos Színházban Mucsi Zoltán Egy életem című előadását láthatják az érdeklődők, amelyből kiderül, hogy milyen úton jutott el oda, ahol most tart pályafutásában.  

Persze zene is lesz, Beremenden a Magyar Zene Háza Színpadán fellép a Bénin International Musical, akik egyedülálló módon vegyítik a rockot, a rapet és a vuduszertartás elemeit. Nagyharsányban 21 óra 30 perckor az Árokpart Bárban pedig a 2017 végén alakult Doggos zenekar lép fel, akiknek zenéje a pop, az indie és a glam-rock között lavírozik.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában