Elérkezett a zárónap

2024.08.25. 10:00

Interaktív gyermekkoncerttel érkezik a Csurgó Zenekar

Zárónapjához érkezett a Szamárfül Családi Fesztivál, de nem kell félni, augusztus 25-én is sok programmal várja a rendezvényre kilátogatókat. Az előadások, foglalkozások között a teljesség igénye nélkül válogattunk.

Czeczon Enikő

Mindenképp érdemes lesz ellátogatni a Csűrdöngölő Kulturális Egyesület jurtájába, ahol mesemondó tudásukat csillogtatják meg a mesélők. Ezt a képességüket a Hagyományok Háza képzésén alapozták meg. Előadásaik mind a gyermek és a felnőtt korosztály számára izgalmasak. 

A fesztiválon tiszteletét teszi az Artiskids csapata, amely egy egyedülálló kezdeményezést, 3-10 éves korosztálynak szóló művészeti foglalkozást hoz el a fesztiválra.

A zárónapon érkezik Veronaik Cifra Palinta című koncertjével, amelynek főszereplője egy boszorkánykislány. Mindemellett lehetőség lesz részt venni buborékbűvölő workshopon is. 

A nap folyamán érkezik a Csurgó zenekar, amely egy interaktív családi-gyermekkoncerttel örvendezteti meg a látogatókat, de fellép a Hahó formáció is, és pódiumra lép Varró Dániel, Radványi Balázs és Balog Péter is, akik előadják az „Akinek a kedve dalos” című előadásukat  

Ezen a napon is meg lesznek tartva az ismétlődő rendezvények, így lesz Kincses Piac, ahová elvihetők a feleslegessé vált könyvek és játékok. Érkezik a fesztiválra a PanDani projekt, amelynek keretében a gyermekek játékos feladatokat hajthatnak végre több állomáson. Jelen lesz a fesztiválon a Nevetnikék Alapítvány, a Pagony Mesebirodalom, mesét mond Bogárdi Alíz, interaktív túrán vehetnek részt a gyerekek Petrik Dettivel, valamint este felé diameséket is vetíteni fognak.

Részletek a Szamárfül Családi Fesztivál honlapján olvashatók.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában