Kutyázhatnak is a látogatók

2024.08.24. 07:55

Interaktív kiállítás és játszóház is várja a családokat a fesztivál második napján

Második napjához érkezett a Szamárfül Családi Fesztivál, és ezen a napon – augusztus 24 – sem hagyja cserben a kikapcsolódni vágyó gyerekeket és felnőtteket. A teljesség igénye nélkül válogattunk a programok között.

Czeczon Enikő

Fotó: Laufer László

A programok között szerepel a Furfangos Csudavilág, amely egy interaktív kiállítás és játszóház a család minden tagjának, de a bátor gyerekek ezen a szombaton kipróbálhatják magukat a sportvívásban játékfegyverekkel. Bepillanthatnak a fiatalok a fesztivál keretében a robotika világába, de a Mosolyország Játszótér is vár minden érdeklődőt. 

Az eseményre érkezik a Misina Természet- és Állatvédő Egyesület állatbemutatókkal, valamint állatsimogatókkal, de betekintést kaphatnak a gyerekek a játékos angol univerzumába a pécsi Helen Doron nyelviskola csapatának jóvoltából. 

A második napon megnyitja ajtaját a Lego-Dupló Játszóház is, valamint mesefoglalkozáson és alkotóműhelyen vehetnek részt az érdeklődők a Mandulafa Waldorffal

Augusztus 24-én lép fel az Aranyszamár Bábszínház a Pom Pom Meséivel, valamint megismerheti az egész család a Jógakaland Gyerekjóga módszerét. Megelevenedik a színpadon majd a Ludas Matyi, valamint a Bóbita Bábszínház Ki lakik az asztal alatt? című darabja is.  

A nap folyamán fellép az Iszkiri zenekar, a Lívi Zeneműhely és a Rutkai Bori Banda is. 

Az ismétlődő programok között szerepel a Kincses Piac, ahová elvihetők a feleslegessé vált könyvek és játékok. Érkezik a fesztiválra a PanDani projekt, amelynek keretében a gyermekek játékos feladatokat hajthatnak végre több állomáson. Kitelepül a fesztiválra a Nevetnikék Alapítvány, a Pagony Mesebirodalom, mesét mond Bogárdi Alíz, interaktív túrán vehetnek részt a gyerekek Petrik Dettivel, valamint estefelé diameséket is vetíteni fognak.

Részletek a Szamárfül Családi Fesztivál honlapján olvashatók.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában