Minden gyereket várnak

2024.08.19. 16:40

Idén is megrendezik a balatonboglári jótékonysági regattát

Az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány idén is megrendezi a jótékonysági regattát.

Bama.hu

A balatonboglári kikötőben szeptember 7-én tartják a programot, amire a szervezők már most várják a jelentkezéseket.  

A programon fogadják azokat a gyerekeket, akik a pécsi gyermekonkológián gyógyultak, vagy gyógyulnak (utóbbiak orvosi beleegyezéssel), utógondozás alatt állnak, vagy már azon is túl vannak, de nem töltötték be a 21. életévüket és szívesen eltöltenének egy napot családtagjaikkal a Balatonnál. 

A helyszínen aznap 11 órától kezdődik a regisztráció, az esemény tahiti tematikában fog zajlani. A nap folyamán lesznek kézműves-foglalkozások, valamint játszósarok várja a legkisebbeket. A kihajózás délután 17 óra körül lesz. Jelentkezni a kitöltött regisztrációs lap beküldésével lehet. További információk kaphatóak a programról az [email protected] címen vagy az alapítvány közösségi oldalán. A részvétel ingyenes. a jótékonysági regattát. A balatonboglári kikötőben szeptember 7-én tartják a programot, amire a szervezők már most várják a jelentkezéseket.  

A programom szeretettel fogadják azokat a gyerekeket, akik a pécsi gyermekonkológián gyógyultak, vagy gyógyulnak (utóbbiak orvosi beleegyezéssel), utógondozás alatt állnak, vagy már azon is túl vannak, de nem töltötték be a 21. életévüket és szívesen eltöltenének egy napot családtagjaikkal a Balatonnál. 

A helyszínen aznap 11 órától kezdődik a regisztráció, az esemény tahiti tematikában fog zajlani. A nap folyamán lesznek kézműves-foglalkozások, valamint játszósarok várja a legkisebbeket. A kihajózás délután 17 óra körül lesz. Jelentkezni a kitöltött regisztrációs lap beküldésével lehet. További információk kaphatóak a programról az [email protected] címen vagy az alapítvány közösségi oldalán. A részvétel ingyenes. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában