Kész az új mini-album

2024.05.20. 15:00

Mehringer Marci újra nagyot dobott

Megjelent az idei évben Fonogramra díjra jelölt Mehringer legújabb EP-je, A bálban, amelyen olyan közreműködők kapnak helyet, mint Anubii$, de hallhatjuk még Filot, Burijencit, Lil Frakkot vagy a Váradi Roma Cafét is.

Bama.hu

Nagyot szólhatnak az új dalok

Az új magyar könnyűzene egyik legérdekesebb feltörekvő arcának is nevezett, pécsi Mehringer Marci nem egészen két éve, hogy alkot és koncertezik zenekarával szerte az országban. A rövid idő ellenére dalait már több milliószor meghallgatták, a koncertre járó közönsége is egyre növekszik. 2023 októberében megjelent első, 111 című nagylemeze, majd egy teltházas Akvárium klubos koncerttel zárta az évet.

Marci célja az őszinteség és a feltételektől mentes alkotás. 

Pofátlanul szókimondó szövegeivel és energikus dalaival stílusokon és generációkon átívelően juttatja el gondolatait a közönséghez, ez a legújabb EP is jó lenyomata a közös alkotás szabadságának. A lemez dalai nem akarnak többek lenni, mint ami: könnyed nyári slágerek.

Marci és zenekara legközelebb június 14-én, Budapesten, az A38 hajó nagyszínpadán mutatja be legújabb EP-jüket, A bálbant.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában