Időjárás

1 órája

Kellemes, napsütéses, őszi időre készülhetünk

Bama.hu

Fotó: MNStudio

Napos idő várható kevés fátyol-, hazánk délnyugati felén gomolyfelhőkkel is, utóbbiakból délután néhol zápor is kialakulhat. A keleti, északkeleti szél ismét többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható.

Szombat

Derült, napos, száraz időre számíthatunk néhol kevés gomoly-, illetve fátyolfelhővel. Éjjel a szélcsendes nyugati tájakon itt-ott kialakulhatnak pára-, ködfoltok. Az északkeleti, keleti szél többnyire mérsékelt marad. A minimum-hőmérséklet 4 és 14 fok között várható, a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken mérhetjük az alacsonyabb értékeket. A maximum 21 és 25 fok között valószínű.

Vasárnap

Derült, napos, száraz időben lesz részünk, néhol kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Éjjel elvétve pára-, ködfoltok képződhetnek. A keleti, délkeleti szél Sopron térségében megélénkül. A hajnali 4, 13 fokról délutánra 21 és 26 fok közé melegszik fel a levegő.

Orvosmeteorológia

Anticiklon határozza meg térségünk időjárását, ezért fronthatással nem kell számolni az arra érzékenyeknek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!