Halloween

2 órája

Ez valóban hátborzongató és félelmetes lesz!

Az ősi kelta hagyományokból eredő, az Egyesült Államokban ikonikussá vált Halloween ünnepe hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és számos településen rendeznek ilyenkor programokat.

Bama.hu

Nagykozárban idén is, az elmúlt évekhez hasonlóan, családbarát eseményekkel várják a résztvevőket Halloween alkalmából. A halloweeni felvonulás különleges esemény lesz, ugyanis a helyi Otthonkávézó és Lakásétterem második születésnapját is ünnepli ezen a napon. Az elmúlt hónapokban itt számos közösségi program valósult meg, most pedig október 31-én 17 órától veszi kezdetét az ünnepi, kísérteties hangulatú program. A gyerekeket zenés mulatság, a felnőtteket ajándék forralt bor, mézes tea, sült tök és házi zsíros kenyér várja.
A játszótéren idén is cukorkagyűjtést szerveznek, amely után polgárőr kísérettel indul a halloweeni felvonulás az Otthonkávézó felé. A cukorkák beszerzésében a gyerekek szüleinek segítségét szívesen fogadják; az édességeket a helyi védőnői szolgálatnál vagy a kávézóban lehet leadni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában