Lezárások

2024.09.12. 08:48

Akadályok autópályán és alsóbb rendű utakon is

Bama.hu

Útépítés zajlik az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán a 70-es km-nél. A munka a gyűjtő elosztó pályát érinti, ami miatt a Dunaújváros-centrum csomópontban a le- és felhajtóágat sem lehet használni, a közelben található benzinkutas pihenőbe sem lehet kihajtani. Kerülni a Dunaújváros-észak csomóponton át lehet. A főváros felé tartók tankolni a 31-es km-nél levő Keresztúri pihenőben tudnak. 

Az M6-os autópályán, Ráckeresztúr térségében is burkolatfelújítás kezdődött. A Budapest felé tartó oldalt a 34-es és a 30-as km között lezárták, a forgalom a Pécs felé vezető oldalon, egy-egy sávon halad. Az átterelés miatt a 34-es jelű Ercsi csomópont fel- és lehajtóágát is lezárták, helyette a következő, 29-es jelű Százhalombatta csomópont használható. 

Az M60-as autópályán, az M6-os autópálya felé vezető oldalon aszfaltoznak. A 17-es és a 12-es km között a Pécs felé vezető oldalon irányonként egy sáv járható. 

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén, a 13-as km-nél útépítés miatt félpályás útlezárást vezettek be.

A 66-os főúton Gödre határában, a 40-42 km között aszfaltoznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában