Ős-Dráva tanösvény

2024.09.13. 15:00

A kalandvágyókat éjszakai túrára invitálják

Jusztin Levente

Fotó: Németh András Péter

Szeptember 14-én éjszakai túra indul a Dráva árterében, a sétát a Duna–Dráva Nemzeti Park szervezi. Az útvonal érinti az Ős-Dráva tanösvényt, illetve a Dráva-ártér erdős területeit. A túrához 12 éven aluliak nem csatlakozhatnak, a létszámot 30 főre maximalizálták. A fejlámpát, a zárt ruházatot, a bakancsot és a szúnyogriasztót kötelezően kérik a szervezők. 

A Szaporcáról induló éjszakai kirándulás izgalmas kalandnak ígérkezik azok számára, akik szeretnék megtapasztalni az erdő éjszakai hangját. A túra tökéletes alkalom lehet arra, hogy komfortzónánkból kilépve tapasztaljuk meg az éjszakai erdő szépségeit.

Az év minden szakában izgalmas látványt nyújtó folyónk, a Dráva ősszel különösen szép és izgalmas arcát mutatja a természetjárók számára. Éppen ezért azok részére is ajánlható a rendkívüli kirándulás, akik esetleg más évszakokban már ellátogattak erre a területre, vagy szívesen felelevenítenék korábbi őszi élményeiket, emlékeiket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában