Jubileumi evezés

2024.08.29. 16:27

Jó ügy érdekében pattannak sárkányhajóba

Tizedik alkalommal tart Dél-Dunántúli Régiós Rotary Sárkányhajó versenyt a Pécsi Rotary Club.

Tóth Viktória

Augusztus 31-én délelőtt fél 10-kor kezdődik a rendezvény Orfűn, a Jurtatáborban és a Pécsi-tavon. Mint arról a klub beszámolt, 2013-ban, az első versenyen 7 klubból 97 fő, 2018-ban már 5 klubból és 11 cégtől 15 csapat, összesen 210 fő vett részt ezen a programon, köztük az Eszéki Rotary Club is. Volt, aki a cégét indította önálló csapatként, kifizetve a kollégák nevezési díját. A szerevezők örülnének neki, ha idén is legalább ennyi versenyzőt láthatnának vendégül a tóparton.

A verseny célja jótékony, a Rotary Ösztöndíj Program pénzalapjának támogatása. A sárkányhajózásra körülbelül egy 150 méteres pálya áll majd rendelkezésre, melyet 1 perc alatt tesznek meg a versenyzők, kevésbé edzettek számára is teljesíthető, rövid a versenytáv. Várják az abszolút kezdők (12-99 évesek) és céges csapatok jelentkezését is, akik csapatépítés keretében is részt vehetnek a programon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában