Sport

2009.02.11. 09:22

Bizonytalan a PMFC Ligakupa mérkőzése

Meglehetősen furcsa előélete van a mai Dunaújváros – PMFC labdarúgó Ligakupa-mérkőzésnek.

H. L.

Kezdődött azzal, hogy a dunaújvárosiak hétfőn levélben lemondták a találkozót, merthogy nincs náluk műfüves játéktér. Erre a PMFC felajánlotta, hogy legyen a mérkőzés Pécsett. Végül is az MLSZ versenybizottságát is megjárta az ügy, és a két fél megállapodott, hogy a meccs ma 13.00-kor Kaposváron lesz. Ha lesz.

– Mi úgy megyünk oda, hogy lesz játék. Olyan csapattal utazunk, hogy nyerjünk, mivel tovább szeretnénk jutni a csoportból – hallottuk kedd este Rabi Csaba klubigazgatótól.

A Dunaújváros komoly anyagi gondokkal küszködik, és állítólag vissza akar lépni az NB II-től. Ezt a sportnapilap keddi száma már tényként közölte, és azt is, hogy a PMFC elleni Ligakupa-meccset sem vállalják már. Úgy tudjuk, az MLSZ-ben figyelmeztették a dunaújvárosiakat, hogy milyen szankciók lesznek, ha beváltják mindkét fenyegetésüket. Erre ők elbizonytalanodtak. Újmecsekalján abban reménykednek, hogy ma mégis játszhatnak, ebben az esetben az összeállításuk ez lesz: Hegedüs – Nagy J., Lantos, Szabados, Törtei – Berdó, Schrancz, Sipos, Fónai – Wittrédi, Horváth Zs.
Szalai sérült, Nagy O. és Présinger az U20-as válogatottnál játszik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!