Sport

2009.05.06. 16:57

Csak a Gyirmót FC nem kapott licencet

Címkék#Pécs#PMFC

A MLSZ különféle hiányosságok miatt, egyedül a Gyirmót FC licenckérelmét utasította el szerdán, ez ellen május 18-ig van lehetőség fellebbezni.

Forrás: MLSZ

Az már korábban, "első nekifutásra" eldőlt, hogy 10 klub (DVSC-TEVA, Fehérvár FC, Győri ETO, Budapest Honvéd, Gabona Trans-Kaposvár, MTK Budapest, Paksi FC, ZTE FC, Ferencvárosi TC, PMFC) megfelelt a szigorú feltételeknek és megkapta az élvonalbeli induláshoz elengedhetetlen licencet.

Az MLSZ illetékes bizottsága szerdán ülésezett ismét, s ezen olyan döntést hozott, amelynek értelmében újabb kilenc csapat rendelkezik a szükséges "jogosítvánnyal", ezek a következők: BFC Siófok, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, Újpest FC (nemzetközi - UEFA - licenc), DVTK, Kecskeméti TE-Ereco, REAC, Lombard Pápa, Vasas FC (nemzeti - NB I - licenc). A testület, különféle hiányosságok miatt, a Gyirmót FC licenckérelmét elutasított, ez ellen május 18-ig van lehetőség fellebbezni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!