Asztalitenisz

3 órája

Taroltak a pécsi csajok, a dobogó összes fokát elfolgalták

Kvanduk Bence

Nagyszerű napot fogtak ki a PTE-PEAC tehetségei az U19-es idénynyitón. A lány egyesben elsöpörték gyakorlatilag a mezőnyt. Az első helyre Pétery Johanna futott be a pécsiek közül, s mögötte két klubtársa állt a dobogóra Szuhanyik Gráta és Nagy Rebeka sorrendben. Utóbbi mellé a Dunakeszi VSE sportolója Volentics Anna állhatott fel. Egyedül Nagy Judit lehetett kissé csalódott, akinek ezúttal egyesben nem jutott hely a pódiumon.

A fináléban Pétery Johanna kezdett jobban, Szuhanyik Gréta azonban 0:2-es hátrányból visszatudta küzdeni magát. Pétery a döntőszettben azonban már nem kegyelmezett, végig vezetve nyert.

A párosban is a PEAC versenyzői értek fel a csúcsra, a Nagy testvérek nem találtak legyőzőre.

Végeredmény

U19 lány egyes: 1. Pétery Johanna (PEAC), 2. Szuhanyik Gréta (PEAC), 3. Nagy Rebeka (PEAC), 3. Volentics Anna (Dunakeszi VSE).

U19 lány páros: 1. Nagy Judit–Nagy Rebeka (PEAC), 2. Pascui Nicoleta–Szosznyák Emma (Nyírbátori ASE – Budaörsi SC), 3. Hudák Dorina–Volentics Anna (Debreceni AK – Dunakeszi VSE), 3. Polónyi Nóra–Tanács Nóra (Ambrus Asztalitenisz Akadémia).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában