Labdarúgás

2 órája

Az éllovast fogadja a PMFC a gyilkos időszak első meccsén

Rangadókat rendeznek hétvégén. A PTE-PEAC a rivális FC Főnix otthonában lép pályára vasárnap 13 órától, míg a PMFC az éllovas Kaposvárt fogadja 16 órától a labdarúgó NB III. 10. fordulójában.

Kvanduk Bence

Megérkezett a PMFC az idény leggyilkosabb időszakába, ami komolyan meghatározhatja, hogy a tavasszal milyen céljai lehetnek az együttesnek. Az NB III. Dél-nyugati csoportjának 10. fordulójában az éllovas Kaposvár érkezik majd Pécsre, majd a második Nagykanizsa és a negyedik Iváncsa következnek. Ha ezeken a találkozókon nem tud nyerni a piros-fekete gárda, akkor szinte lemondhat a bajnoki címről.

PMFC
Nagy menetelésbe kell kezdenie a PMFC-nek
Fotó: PMFC

Mielőtt azonban nagyon előre rohannánk, vasárnap 16 órától a Rákóczival kell megütköznie Aczél Zoltán tanítványainak, s itthon tartani a három pontot. Ez persze közel sem lesz egyszerű feladat a legtöbb gólt szerző, s közel legkevesebb gólt kapó együttes ellen. Helesfaynak és a PMFC hátsó alakzatának remekül kell tartania a frontot ahhoz, hogy Daruék a másik oldalon összehozhassák az áhított sikert, s egy pontra behozzák a somogyi riválist.

A PMFC előtt lép pályára a PEAC

Természetesen a PTE-PEAC labdarúgói sem lógatják a lábukat. Vasárnap, 13 órától az újonc FC Főnix otthonában mutathatja meg Egri Krisztián gárdája, hogy van keresni valója az NB III.-ban. A fehérváriak ellen szinte kötelezőnek érezhető a siker, hiszen azok közé az együttesek közé tartozik, akik hasonló erőt képviselnek, mint az egyetemisták, akik csak akkor maradhatnak bent, ha az ilyen rangadókat nyerik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában