Labdarúgás

2 órája

A PMFC az éllovastól lophat pontokat

Nincs leállás. A PMFC-nek és a PTE-PEAC-nak is ismét pályán kell lennie a hétvégén. Ráadásul mindkettőre ismételten nagyon kemény kihívás vár a labdarúgó NB III. 11. fordulójában.

Kvanduk Bence

A PMFC a Dél-nyugati csoport első helyezettjéhez, a Nagykanizsához utazik vasárnap 13 órára létfontosságú két pontért. Jelenleg hat egységgel maradnak el a piros-feketék a riválistól, s semmiképpen nem akarjk, hogy ez tovább nőjjön, hiszen azzal a feljutás víziója is távolodna. A Kaposvár elleni ikszet követően a pécsieknek nagy szüksége lenne arra, hogy egy riválist gyengítsenek. Persze a Kanizsát nem egyszerű elkapni, ez eddig csupán két együttesnek sikerült. A somogyiak nyertek ellenük, míg a Gárdony-Agárd döntetlent játszott vele. Az bizakodásra adhat azonban okot a Pécsnek, hogy legutóbb ellenfele a Dunaföldvár otthonában Csörgő Raul góljával csak 1–0-ra nyert.

PMFC
Rohanna a riválisok nyomában a PMFC
Fotó: Löffler Péter

A PTE-PEAC ezzel egy időben a negyedik helyezett Ferencváros II-t fogadja, amely az egyetlen veretlen együttes a csoportban, s legutóbbi pécsi vendégjátékakor egy ötöst gurított a PMFC-nek. Azóta azonban rapszodikus a zöld-fehérek játéka, hol egy szűk siker, hol egy döntetlen csúszik be. Az egyetemisták legutóbbi 5–0-s sikerük hullámát meglovagolva egy újabb jó eredményben bízva futhatnak majd ki a pályára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában