Kosárlabda

2 órája

NKA Pécs: az okos játékunknak köszönhetően nyertünk

Már négyből négynél tartanak! Az NKA Universitas Pécs tagjai elképesztően elégedettek lehettek a csapat teljesítményével az NB I. 4. fordulójában. Az NKA Pécs férfikosárlabda-csapata ugyanis az Alba Fehérvárt is megállította.

Kvanduk Bence

Nagy skalpot gyűjtött be az NKA Pécs egy pazar harmadik negyeddel, amiben tíz pont fölé se engedte az Alba Fehérvár együttesét.

NKA Pécs
Csirke Ferenc is nagyon elégedett volt az NKA Pécs teljesítményével
Fotó: Kovács Liliána

Csirke Ferenc, az NKA Pécs vezetőedzője: – Fantasztikus hangulatú mérkőzést játszottunk, amit a védekezésünkkel nyertünk meg. Az Alba nem nagyon szokott 95-100 pont alatt dobni, ezt most sikerült elérnünk, ez volt a kulcs. A második negyedben tizenhárom pontos hátrányban is voltunk, de a nagyszünetre vissza tudtunk jönni mínusz ötre, ami nagyon fontos volt. Nagyon örülök ennek a győzelemnek, fergeteges volt a hangulat!

Brbaklics Aleksa, az NKA Pécs hávédje: – Nagyon szoros meccset játszottunk, nagyon fontos győzelmet arattunk. Az erős védekezésünknek és az okos játékunknak köszönhetően nyertünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában