Labdarúgás

3 órája

Optimalizálták a játékosok terhelését a szünetben is

A válogatott szünetet kihasználva mindkét NB II.-es baranyai csapat. A Szentlőrinc és a Kozármisleny is horvát ellenfél ellen szerzett játékperceket kevesebbet szereplő labdarúgóinak.

Kvanduk Bence

Szentlőrinc–NK Varazdin 1–1 (0–0)

Szentlőrinc
Tóth-Gábor újra betalált a Szentlőrinc színeiben
Fotó: Löffler Péter

Labdarúgó felkészülési mérkőzés.
Szentlőrinc: Héninger – Poór, Szekszárdi, Dinnyés, Kiss-Szemán – Hajdú, Hleba, Nagy R., Medgyesi, Bőle – Helesh. Csereként beállt: Kostyák, Sebestyén, Tamás, Novák, Tóth-Gábor, Tarcson, Bíró. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerzők: Tóth-Gábor (51.), ill. Domjanic (64.).
Waltner Róbert: – Sikerült egy jó iramú felkészülési mérkőzést játszanunk egy remek horvát élvonalbeli csapat ellen. A legfontosabb, hogy mindenki megkapta a megfelelő terhelést.

NK Osijek–HR-Rent Kozármisleny 2–0 (1–0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés. 
Kozármisleny: Oroszi (Bedő) – Schuszter (Beke),Vajda, Gajág (Turi), Debreceni – Lépő, Major (Horváth D.) – Kócs-Wasburn (Koszovscsuk), Kirchner (Pesti), Cipf (Kiss B.) – Barkóczi (Horváth P.). Vezetőedző: Pinezits Máté
Gsz.: Lima, Hernani.
Pinezits Máté: – Egy horvát élcsapat elleni játékkal tudtuk optimalizálni a játék- és mérkőzésterhelését a csapatnak, játékosoknak.

Következik

A következő vasárnapon csak a HR-Rent Kozármisleny lesz pályán, 17.00-kor a Soroksár SC-t fogadja. A Szentlőrincnek egy nappal később lesz jelenése a pályán, ugyanis a Budapest Honvéd elleni találkozója lesz a forduló kiemelt meccse. Hétfőn 20 órakor kezdenek így a kiesés elől menekülő Kispestnél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában