Joker

3 órája

Újra őrület költözik Gotham City utcáiba

A Batman-filmekből ismert Joker kiszabadul a Gotham Arkham Elmegyógyintézetből, a következményeket pedig a legújabb film, a Joker: Kétszemélyes téboly mutatja be. Gotham City így újra visszatér a mozivásznakra, amit az Uránia moziban és a Cinema City-ben is megtekinthetünk október 13-án.

Jusztin Levente

Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) a legőrültebb lakója az Arkham Elmegyógyintézetnek, viszont sikerül kiszabadulnia egy hölgy társával, akit Lady Gaga formál meg. A két őrült reménykedve járja Gotham City utcáit, ahol viszont újra elszabadul a pokol, káosz szállja meg a környéket. A páros pedig csak szerelemre és megértésre vágyik, viszont az útjuk pontosan olyan, mint ő maguk: nem normális.

Öt évvel ezelőtt a Joker-film nem várt hatalmas sikere ösztönözte a csapatot, hogy újra összeálljon, kiegészülve egy olyan hírességgel, mint Lady Gaga. A korábbi sikerben bíznak az alkotók, bár nehéz lesz felülmúlni a 11 Oscar-díj jelölést. A főszereplő Joaquin Phoenix és a zeneszerző Hildu Guðnadóttir meg is kapták a híres szobrot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában