Labdarúgás

2 órája

A PMFC kiszakította a gólzsákot az MTK-nál

A labdarúgó NB III. 13. fordulójában a PMFC négy gólt lőve szerezte meg a három pontot az MTK II. vendégeként.

Kvanduk Bence

A fővárosban végre megtalálta jó formáját a PMFC, s már a 6. percben vezetést szerzett egy szép találattal az MTK II.-nél. Bukovics kapott ekkor labdát a tizenhatos jobb sarknál, majd két tolást követően elhelyezte azt a jobb alsóban.

PMFC
Fejős lőtte a PMFC negyedik gólját
Fotó: Löffler Péter

Nem tartott ekkor még sokáig a piros-feketék öröme, mert Kenesei révén egyenlítettek a hazaiak. A Pécs ugyanakkor nem lassított, s a 17. percben már ismét előnyben volt. Szalánszki tekert a tizenhatoson belülről a kapu bal oldalába.

Az első játékrészben igyekezett már a PMFC döntésre vinni a dolgot, s Rabatin a 34. percben egy szabadrúgást lőtt a bal alsóba.

A fordulást követően már nem esett ennyi gól, de még így is ünnepelhettek a pécsi elutazó szurkolók, s a kék-fehérek támogatói is. Fejős a 69. percben Bukovics átadását követően emelt a felső sarokba, majd a 78. percben Herczeg kapufáját követően pattant a labda Varasdi kapujába, s így beállt a 4–2-es végeredmény.

MTK Budapest II.–PMFC 2–4 (1–3)

Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 13. forduló. Budapest, Sándor Károly Labdarúgó Akadémia, 100 néző. Vezette: Kreitl (Ifj. Imrő, Frank).
MTK II.: Rácz – Herceg, Stumpf, Farkas, Kákonyi (Freyer, 79.), Anokye – Jádi (Molnár, 65.), Szőke, Antal (Urbán, 79.), Bakó – Kenesei. Vezetőedző: Kanta József.
PMFC: Varasdi – Lengyel, Preklet (Miklós, 77.), Ikonomou, Németh – Bachesz, Rabatin – Bukovics, Fejős (Zvara, 77.), Szalánszki (Sági, 85.) – Wirth (Vas, 63.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gólszerzők: Kenesei (10.), Herczeg (78.) ill. Bukovics (6.), Szalánszki (17.), Rabatin (34.), Fejős (69.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában