Bulvár-celeb

3 órája

Szívszorító, amit elárult Matthew Perry édesanyja fia utolsó napjairól

Október 28-án lesz egy éve, hogy a Jóbarátok sztárja örökre lehunyta a szemét. Édesanyja, Suzanne Morrison megrendítő interjút adott.

MW

Matthew Perry a húgával, Emilyvel és az édesanyjával 2001-ben

Forrás: Getty Images

Fotó: Vince Bucci

A sztár édesanyja a közelgő évforduló alkalmából arról beszélt, hogyan érezte meg előre azt a tragédiát, amely mindenkit sokkolt. Matthew Perry tragikus halála édesanyja, Suzanne Morrison számára talán mégsem volt teljesen váratlan. 

Egy évvel fia elvesztése után Suzanne megrendítő részleteket osztott meg a színész utolsó napjairól. Beszélt arról is, hogy érezte: valami elkerülhetetlen közeleg, és úgy gondolja, ezt Matthew Perry is tudta.

A Jóbarátok című sorozatból ismert színész, 2023. október 28-án hunyt el ketamin-túladagolás és fulladás következtében, mindössze 54 évesen. Édesanyja elmondása szerint nem sokkal halála előtt Perry érzelmes búcsút vett tőle:

Matthew megmutatta nekem az egyik új házát, és azt mondta: «Nagyon szeretlek, és annyira boldog vagyok, hogy most itt lehetek veled». Olyan régen beszélgettünk ilyen mélyen. Ekkor éreztem valami különöset, mintha ő is előre tudta volna, mi következik

– emlékezett vissza Suzanne.

@todayshow Late actor Matthew Perry's mother, Suzanne Morrison, is speaking out almost a year since the 'Friends' star's death. Morrison exclusively sat down with Savannah Guthrie and recounted the tender moments she had with her son before his passing. The full conversation will air Monday, October 28, on #TODAYShow. ♬ original sound - TODAY Show

„Nem félek már” – mondta neki Perry, ami aggodalommal töltötte el Suzannet, hiszen ezt a mondatot korábban sosem hallotta a fiától. 

A halottkém jelentése szerint Matthew Perry halálát baleset okozta: túladagolta a ketamint, amely szív- és légzőszervi problémákhoz vezetett, végül fulladáshoz. Édesanyja megdöbbenése és fájdalma azonban csak fokozódott, amikor kiderült, hogy fia tragédiáját illegálisan beszerzett gyógyszerek okozhatták – derül ki a Life.hu cikkéből. 

 

 



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!