Labdarúgás

3 órája

Dobrosi Krisztián Cole Palmert is felülmúlta a hétvégén

Mind a hét győztes csapat ad játékost az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I. osztályú labdarúgóbajnokság 5. fordulójának álomcsapatába. A hétvége legnagyobb sztárja a beremendi Dobrosi Krisztián volt, aki öt góljával a Chelsea támadóját, a Brighton ellen négyszer beköszönő Cole Palmert is felülmúlta.

Szabó Dániel

Fotó: Getty Images

A napokban attól volt hangos a sportsajtó, hogy a Chelsea kiválósága, Cole Palmer egy félidő alatt négyszer is betalált az angol Premier League 6. fordulójában. Erre azonban nem csak ő volt képes a hétvégén: a Beremend támadója, Dobrosi Krisztián is megtette ezt a Misinai Sasok ellen, sőt, a második játékrészben az ötödik gólját is megszerezte.

Palmer, Dobrosi, forduló
Összeállt az 5. forduló válogatottja, Cole Palmer nem fért be

Cole Palmer nem fért be a válogatottba

A Beremendből Dobrosi Krisztián mellett Halász Balázs került be a forduló válogatottjába. Az ócsárdi Kovácsevics László is remekelt, mesternégyest szerzett a Szajk ellen, de Kocsis László is kiemelkedően teljesített. A Kétújfalu védelme áttörhetetlen volt a véméndi rangadón, ebben órási szerepe volt Tóth Tamásnak és Ács Gábornak. A Sellye portása, Hegedűs Balázs a Somberek ellen húzta le a rolót, Baráth Gergő a Boda-Diana színeiben a PEAC III. kapuját vette be kétszer is, a lánycsóki Lóki Roland a Himesháza ellen szerzett győztes gólt. Werner Dominik védőként duplázott Komlón, de Hoffmann Erik csatárteljesítménye is kellett a 4–2-es szederkényi sikerhez. 

Az ötödik forduló eredményei: PTE-PEAC III.–Boda-Diana SE 0–5, Sellye–Kaitz Agro Somberek 2–0, Ócsárd–Szajk 7–0, Közműépker Lánycsók–Himesháza 3–2, Sport36 Komló II.–Szederkény 2–4, Beremend–Misinai Sasok Alpassport 7–1, Véménd–Kétújfalu 0–1. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában