Szezonzárás

3 órája

Még egy utolsót gurulnak majd október 19-én a motorosok

Október 19-én rendezik meg a XIII. Szezonzáró Motoros Gurulást, 9-12 óráig Pécsett, a Széchenyi téren, 13-16 óráig pedig Villányban, a Rendezvénytéren lesz a program.

Bama.hu

Forrás: MW

Fotó: Löffler Péter

A hagyományokat követve idén is szeretnék méltó módon lezárni a motoros szezont és elbúcsúzni a 2024-es motoros évtől. A rendezvényt azzal a nem titkolt céllal szervezik meg ismét, hogy felhívják a közlekedők figyelmét a motorosokra, illetve megköszönjék a közlekedés többi résztvevőinek, hogy idén is fokozottan figyeltek rájuk.

Mint írták: a tél beköszönte előtt egy utolsó látványos gurulásra hívjuk meg motoros társainkat és egy nagy összetartó erejű felvonulással zárjuk az évet. A rendezvény legfontosabb eleme azonban mégiscsak a balesetmegelőzés témaköre, melynek keretében egy kerekasztal-beszélgetést bonyolítunk le kompetens szervezetekkel, személyekkel Pécs város főterén a Dzsámi előtt. 

A rendezvényre érdeklődők az ország minden részéből érkeznek, az előrejelzések szerint ismételten több mint 1000 főre, akik közül bizonyára sokan fogják érdeklődéssel követni a beszélgetést. 

A közös gurulás a Széchenyi térről indul 13 órakor, majd hatósági biztosítás mellett teszünk egy kört Pécs városában, majd rendőri felvezetéssel érkezünk meg a Villányi Rendezvénytérre - írták a közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában