Szektorlabda

2 órája

Hátrébb csúszott a Komló, bravúr kell az utolsó fordulóban

Kvanduk Bence

Forrás: DÖKE Komló

 Nem ment jól a játék a DÖKE Komló gombozóinak az NB I. 3. fordulójában Szegeden, s így visszacsúsztak a Vasi GE mögé a 2. helyre.

A címvédő komlóiak komoly előnnyel, 7 pontos fórral várták a 3. kört, azonban tartalékosan, mivel Szendrey Tibor és cserejátékos nélkül vonultak az asztalokhoz. Fülöp, Pákai, Trecskó és Major igyekezett a kihívókkal szembeni távolság megtartásában. Ez azonban nem sikerült miután a Vasi GE szinte hibátlan kört teljesített, s így épp 7 egységgel utasította maga mögé a tavalyi két év bajnokát.

Ugyan a Komló már nyert bajnokságot úgy, hogy ilyen hátránnyal indult neki a záró fordulónak, de ez idén közel sem lesz egyszerű, hiszen nem elég legyőzni a riválist és hibátlannak maradni, annak botlania is kell majd. Az utolsó kört azonban hazai pályán vívhatja majd a DÖKE, ahol egyúttal a BL-címét is megvédheti.

Az NB I. élmezőnye: 1. Vasi GE 61 pont, 2. DÖKE Komló 54, 3. Testvériség I. 33, 4. Vác 44.

Most rendezték a Hédl Ferenc Emlékversenyt is, amelynek egyéni megmérettetését az egy nappal korábban rossz formában játszó Fülöp Elemér nyert meg veretlenül. Ezt a címet viszont saját bevallása szerint szívesen elcserélte volna az NB I.-es fordulóban elért sikerekért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában