Kosárlabda

2 órája

Csirke Ferenc: érthetetlen, hogy miért kezdtünk ilyen puhán

Háromszor is visszajött a mérkőzésbe, de végül kikapott hazai pályán a Körmendtől az NKA Universitas Pécs. Csirke Ferenc nem volt elégedett csapata első félidei teljesítményével.

Szabó Dániel

Fotó: Löffler Péter

Ahogy korábban megírtuk, elszenvedte szezonbeli első vereségét a bajnokságban az NKA Universitas Pécs NB I.-es férfi kosárlabdacsapata. A hatodik fordulóban a Körmend remek első félidei teljesítményének köszönhetően tudott nyerni Pécsen. Csirke Ferenc vezetőedző csalódottan értékelt a mérkőzés után. 

nka, csirke ferenc
Csirke Ferenc (balra) csalódottan értékelt az NKA szezonbeli első veresége után
Fotó: Löffler Péter

Az NKA háromszor is visszajött a meccsbe

– Gratulálok a Körmendnek a győzelemhez, egyben köszönöm szurkolóinknak a buzdítást. Számomra teljesen érthetetlen, hogy az a csapat, amelyik a második félidőben ilyen energiával tud kaparni, miért kezd olyan puhán, fault nélkül, ahogy mi tettük. Háromszor jöttünk vissza a meccsbe mínusz tízről, utoljára fordítottunk is, de a hajrában higgadtabbak voltak a vendégek – ismerte el Csirke Ferenc, az NKA Universitas Pécs vezetőedzője. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában