Triatlon

2 órája

Kemény küzdelmekben vettek részt a pécsi sportolók

Kvanduk Bence

Draxler Félix és Alexia versenyét az időjárás is nehezítette

Forrás: PSN Zrt.

Megmérették magukat a PSN Zrt. - Pécsi Sportiskola triatlonosai a Madách Terepduatlon Országos Bajnokságon, az ExtremeMan D80 Duatlon Középtávú Országos Bajnokságon, valamint a BMX Racing Magyar Kupa 6-7. fordulójában, ami Alpok Adria Kupa és Olimpiai Reménységek Verseny is. Ezeken két első és két második, valamint egy harmadik és egy ötödik helyezést értek el.

A Madách Terepduatlonon Csesztve községben Draxler Alexia és Draxlér Félix versenyzett szakadó esőben. Mindketten a sprintfutamban (4 km futás – 13,5 km kerékpározás – 2 km futás) indultak, Alexia abszolút második lett, s a junior lányok közt a legjobb. Félix az ifi fiúk közt lett ötödik.

Az ExtremeMan D80 Duatlonon Zömbik Anna a női 1. korosztályban lett 2., míg Túri Zsuzsanna a 3. korosztályban 3. ként ért célba.

A BMX Racing Magyar Kupán Gencsapátiban Surján László az a kétnapos futamok összesítése alapján a dobogó legfelső fokára állhatott a 7-8 éves amatőr versenyzők mezőnyében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában