Gázrekonstrukció

3 órája

Több mint 1100 méter hosszon újult meg az útburkolat a belvárosban

Több mint 1100 méter hosszon újult meg az útburkolat – újabb belvárosi utcában fejeződtek be a gázhálózati rekonstrukciós munkálatok.

Bama.hu

Még idén áprilisban kezdődtek Pécs belvárosában a gázhálózati rekonstrukciós munkálatok az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. beruházásában.

 Az elmúlt hónapok során a Nagyflórián utca Király utca és a Mária utca közötti szakaszán, a Szent Mór utcában a Király utca és a Mária utca közötti szakaszon, a Toldi Miklós utcában, a Goldmark Károly utcában, a Tímár utcában a Toldi Miklós utca és a Kossuth tér közötti szakaszon, a Bercsényi utcában és a Szent Mór utcában az Anna és Papnövelde utca közötti szakaszon fejeződtek be a munkálatok.

A napokban pedig az Apáca utcában és a Ciszterci közben is végeztek a szakemberek:

 
 

Jó hír, hogy az Apáca utcában és a Ciszterci közben a gázvezeték-építést követően teljes szélességében megújultak az útfelületek. Ezekkel együtt a belvárosban 1125 méter hosszon újult meg az útburkolat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában