Biztos itt lesz

3 órája

ByeAlex egy ideig nem lesz színpadon, de Villányban most meghallgathatjuk

A zsúfolt koncertszezont nehezen lehet bírni, sokan el is fáradnak a sorozatos koncertezésben. Nincs ez másképp ByeAlex esetében sem, aki a hétvégi Villányi Vörösbor Fesztivál után pihenőre tér.

Jusztin Levente

A hétvégén rendezik a Villányi Vörösbor Fesztivált, ahol újra remek fellépőkkel találkozhatunk október 4-től 6-ig. ByeAlex is a fellépők között lesz, érdemes lesz meghallgatni, hiszen egy időre abbahagyja a koncertezést az énekes.

20240726-Campus-4-nap-ByeAlex-Debrecen-KA_24
ByeAlex fellép Villányban, aztán pihenőre vonul
Fotó: Kiss Annamarie

Pihenőre vonul ByeAlex, de nem örökre

Ha a rajongók most megijedtek és összetörtek, meg is nyugodhatnak, hiszen nem egy életre szóló döntése ez a híres énekesnek. A saját Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy decemberig nem vállal fellépést, mert pihenésre van szüksége. Előtte azért várja a rajongókat, borkedvelőket, akik szeretnének egy nagyon jót mulatni a koncert során. ByeAlex azt is elárulta, hogy nagy borrajongó, így különösen szép lesz a pihenő előtti buli.

Aki szeretné hallgatni ByeAlex-et és a sztárfellépőket, el akarna mélyülni a térség gasztronómiai világában, az ezen a linken tud jegyet vásárolni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!