Fejlesztések

2 órája

A temető útja is hamarosan megújul

Wald Kata

A temetői út felújítására sikeres pályázatával mintegy 7 millió forint támogatást nyert a mánfai önkormányzat, a Magyar Falu Program keretében. - A sírkert belső útja rendkívül rossz állapotú, halaszthatatlanná vált a felújítása - tájékoztatta lapunkat Takács Zsolt, Mánfa polgármestere. A pályázati támogatásból a beruházás a tervek szerint még az idei évben megvalósul - a műszaki ellenőr kiválasztása folyamatban van, azt követi a kivitelező kiválasztása, majd indulhat az építkezés. 

temető, út, felújítás
A temető útja hamarosan megújul Fotó: Löffler Péter lp Dunántúli Napló
Forrás: MW

Nem csak a temetői út újul meg

Takács Zsolt hozzátette, az önkormányzat vis maior pályázata is sikeresen szerepelt - mintegy 4 millió forintot nyertek egy külterületen található útszakasz felújítására, amelyet a tavalyi nagy esőzés elmosott, járhatatlanná tett. Négy családi házban  életvitelszerűen laknak az adott településrészen, ezért elengedhetetlen az út rendbe tétele. A cél, hogy ez a fejlesztés is még az idei évben megvalósuljon - közölte  a polgármester.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában