Vízilabda

2024.09.04. 10:26

Pécsi bronzérem Szolnokon: a hazai elit csapott össze a rangos tornán

Bronzérmet szereztek a PSN Zrt. u11-es vízilabdásai a Szolnokon rendezett Hollóy Tamás Emléktornán.

Szabó Dániel

Forrás: PSN Zrt. Vízilabda Szakosztály

A rangos megmérettetésen a hazai korosztályos elit csapatai mérték össze tudásukat. A torna legjobb játékosának ráadásul a pécsi Szőts Ábelt választották. 

A csoportmérkőzések során az FTC (10–4) és a Cegléd (11–1) ellen is gáláztak Krizsán András fia. Ugyan az elődöntőben az OSC-t is megszorongatták, de végül a fővárosiak 1 góllal (8–9) jobbnak bizonyultak. A bronzmeccsen viszont a BVSC-nek már nem volt ellenszere a pécsiekre, akik 7–5-ös győzelemmel zsebelték be a harmadik helyet. 

– Nagyon színvonalas tornára kaptunk meghívást Szolnokra. Az ország jelenlegi legjobb csapatainak zöme részt vett a megmérettetésen. 
Az elmúlt hetekben nehéz, monoton edzéseket végeztek a pécsi gyerekek és a tornán látottak alapján nagyon sokat fejlődtek – nyilatkozta a csapat edzője, Krizsán András. – Gratulálok a gyerekeknek a fejlődésükhöz, büszke vagyok az elmúlt hetekben elvégzett munkájukra és a tornán mutatott játékukra.

Pécsi Sportiskola csapatának tagjai: Czibolya Áron, Szőts Ábel, Fonay Olivér, Zsebők Regő, Bak Balázs, Kovács Botond, Krizsán Márton, Szabó Csanád, Krizsán Bernát, Papp-Hoffer Kende, Imreh Marcell, Leib András, Wágner Sebestyén, Tuza Mihály, Lukács Péter. 

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában