Nagy kaland

2 órája

Újra a képregényeké lesz a főszerep

Az ősz egyik legizgalmasabb eseményének, a Pécsi Képregényszüretnek ad otthont október 5-én a Tudásközpont.

Czeczon Enikő

A tavalyi rendezvény nagy siker volt

Fotó: Löffler Péter

Az esemény programkínálata változatos. Előadások és kerekasztal-beszélgetések keretein belül az érdeklődők elmélyülhetnek a képregény, mint médium lehetőségeivel és érdekességeivel. Hazai képviselők és alkotók mesélnek tapasztalataikról, elmondják véleményüket a hazai és a külföldi képregény kultúráról, valamint azt is, hogy milyen jövőt jósolnak ennek a médiumnak. 

Az informatív jellegű programok mellett az érdeklődők szerep- és társasjátékokat próbálhatnak ki a rendezvényen. Ezekben a Pécsi Szerepjáték és Wargame Egyesület, valamint a CsavarGo Képzelet tapasztalt játékmesterei lesznek a résztvevők segítéségére. Az idei év egyik leghangulatosabb és legizgalmasabb fejlesztés alatt lévő játékát is kipróbálhatják az érdeklődők, ami a Silent Drink címet viseli, és a szesztilalom idején játszódik. 

Mindemellett az idei Képregényszüret rengeteg meglepetést tartogat a látogatók számára, beleértve különleges vendégeket, dedikálásokat és exkluzív bemutatókat. 

További részletek a rendezvény Facebook-oldalán olvasható. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában