Vízilabda

3 órája

Már a legjobbakkal is felveszik a harcot a pécsi tehetségek

Szabó Dániel

Fotó: PSN Zrt.

Nagyszerű teljesítménnyel a harmadik helyen zárta a 2010–2011-es korosztálynak rendezett  I. Gyermek Vasutas Felkészülési Kupát a PSN Zrt.-Pécsi Sportiskola vízilabdacsata. A kétnapos tornát az OSC nyerte, a házigazda BVSC előtt, a negyedik helyen pedig a Honvéd végzett.

Az házigazda BVSC ellen ugyan nagyon jól kezdtek a pécsiek, de a nyári Magyar Kupán bronzérmet szerző hazaiak megfordították a mérkőzést, végül 8–4-s győzelmet arattak. A szintén elitcsapatnak számító OSC-vel is óriásit küzdött a PSN, de a fővárosiak 3 góllal jobbnak bizonyult. A Honvédnak viszont már nem volt ellenszere a baranyaiakra. 

– Összességében egy magas színvonalú tornán vehettünk részt, ahol a bajnokság topcsapatai ellen szálltunk vízbe. Mind a három mérkőzéssel elégedettek lehetünk, látszik, hogy hol kell még javulni ahhoz, hogy a legjobbak ellen is győzni tudjunk majd, de nem vagyunk messze ettől, ez már most látszik, ami nagyon biztató a jövőre nézve – értékelte a pécsi srácok teljesítményét az edzői stáb. 

Eredmények: BVSC–Pécsi Sportiskola 8–4, OSC–Pécsi Sportiskola 11–8, Pécsi Sportiskola–Honvéd 15–12. 

A Pécsi Sportiskola csapata: De Blasio Massimo, Jezerniczky Zalán, Horváth Márk, Csepregi Zsombor, Belső Gergő, Hegedűs Bence, Studi Levente, Hódosi Balázs, Salamon Vencel, Grosits Mirkó, Csabai Máté, Bali Medárd. Edzői stáb: Balázs Bence, Török Viktor, Kovács Krisztián. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában