Kézilabda

2024.09.06. 14:13

Kirobbanó formában: Megkezdi hadjáratát a Kozármisleny és a Mohács

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Két irányból támadja Baranya a női kézilabda NB I. B. mezőnyét. A Kozármisleny KA az élvonalból visszatérve indít hadjáratot az első helyekért, míg a Mohácsi TE 1888 az NB II.-ből fellépve kezdi meg a pontvadászatot.

Az első fordulóban az MTE együttese játszhat hazai környezetben, szombaton 18 órakor a Ferencvárosi TC U20-as gárdáját fogadja, amely az előző idényben az ötödik helyen zárta a ligát.

A Mislenyre egy hosszú út vár, Szigetszentmiklóson lép pályára 15.45-kor, hogy megszerezze első pontjait, s bizonyítsa, hogy újra elég erős ahhoz, hogy kiharcolja az élvonalba jutást. Persze a célok eléréséhez a folyamatos fejlődés elengedhetetlen.

– Azt látom a lányokon, hogy mindenki nagyon motivált – nyilatkozta Brettner Zsófi a klub felületein. – Fizikálisan kirobbanó formában vagyunk, és taktikailag is edzésről edzésre megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy egy kicsit jobbak legyünk a tegnapi önmagunknál. Nagyon várja már az egész csapat a bajnoki rajtot, hiszen akkor derül majd ki igazán, mit ért az a rengeteg munka, amit elvégeztünk a nyári időszakban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában