Labdarúgás

2024.09.16. 10:15

A Bóly és a Villány uralja a forduló válogatottját

Szabó Dániel

Fotó: Löffler Péter

Négy mérkőzésen 17 gól született az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I. osztályú labdarúgóbajnokság 4. fordulójában.

Egyedül a villányi Szabó Barnabásnak maradt érintetlen a kapuja. Az ő bravúrjai is kellettek ahhoz, hogy csapata 1–0-ra behúzza a hétvége rangadóját a Villány ellen, így nem volt kérdés, hogy a címvédő portásának nevével kezdődik a forduló válogatottja. A Villányból a védelemben remeklő Szücs Bálint és a győztes gólt szerző Lehota Bálint is bekerült az álomcsapatba. 

A Bóly Siklóson egy rendkívül fordulatos, hétgólos mérkőzést nyert meg. A sikerhez Bódis Bálint, Szíjas Dániel és Móhr Martin is extra teljesítménnyel járult hozzá. A Siklósból Látschám Dominik emelkedett ki, de duplája végül nem volt elég a pontszerzéshez. 

A Komlóból Reith Renátó, a PEAC II.-ből Gelencsér Gergő, az első győzelmét megszerző Harkányból pedig Árvai Tamás és Sőrés Benjamin neve szerepel a hétvége álomcsapatába.

A 4. forduló eredményei

Sport36-Komló–PTE-PEAC 2–2, Alpassport Siklós–Bóly 3–4, Nagykozár–Gyógyfürdő Harkány 2–3, Villány–PVSK 1–0

Góllövőlista

A negyedik fordulót követően ketten érték el a három gólt, öten pedig két góllal állnak a góllövőlista második helyén.

3 gólos: Látschám Dominik (Alpassport Siklós), Sőrés Benjamin (Gyógyfürdő Harkány).
2 gólos: Borka Richárd (Alpassport Siklós), Gellénd Dávid (Villány), Müllerlei Szabolcs (Mohács), Ulrich Dániel (Villány), Vénosz Soma (Bóly).

Ez következik

Az ötödik fordulóban a Villány a PEAC II. vendége, a PVSK a Nagykozárt fogadja, a Mohács Harkányban vendégeskedik, míg a Bóly a Komlóval találkozik.

Szeptember 21., szombat: PTE-PEAC II.–Villány (11.00), PVSK–Nagykozár (16.00).

Szeptember 22., vasárnap: Gyógyfürdő Harkány–Mohács, Bóly–Sport36 Komló (mindkettő 16.00).
Szabadnapos: Siklós. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában