Labdarúgás

2024.09.15. 18:58

Kegyetlenül kihasználta a Kecskemét a Kozármisleny hibáit

Kiesett a labdarúgó Magyar Kupából az NB II.-es HR-Rent Kozármisleny miután az élvonalban szereplő Kecskeméti TE ellen 4–0-s vereséget szenvedett.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Nem kezdett feltett kézzel a Kozármisleny az élvonalban szereplő Kecskemét ellen, sőt, Cipfnek már a meccs elején volt egy veszélyes fejese és egy lövése is, ami kevéssel tévesztett célt. A 20. percben azonban a vendégek értékesítettek Lukács révén egy elsőre elég véleményesnek tűnő büntetőt, majd nem sokkal később egy gyors támadás végén ismét ő volt eredményes. Közelről kellett csak az üres kapuba paskolnia a labdát.

A gödör gyorsan mélyült, a 31. percben Vágó egy szabadrúgást követően fejelt a kapuba, szinte lehetetlenné téve a fordítást. Ezt követően is tovább próbálkozott a Misleny, hogy legalább egy szépítő találatot összehozzon a lelkes szurkolóinak, de ezen az estén semmi nem akart sikerülni, míg a vendégeknél Katona is betalált a folytatásban.

HR-Rent Kozármisleny–Kecskeméti TE 0–4 (0–3)
Labdarúgó Magyar Kupa, 3. forduló. Kozármisleny, 500 néző. Vezette: Derdák (Ország, Kulman). 
Kozármisleny: Oroszi – Schuszter R. (Beke, 73.), Gajág, Rácz L., Turi (Koszovcsuk, 63.), Debreceni – Kiss B. (Lépő, 63.), Major S., Horváth D., Kirchner (Barkóczi, 73.) – Cipf (Horváth P., 63.). Vezetőedző: Pinezits Máté. 
Kecskemét: Varga B. – Rjaskó,  Belényesi, Katona L. – Nagy K. (Berki, 73.), Vágó (Meshki, 73.), Bocskay (Nikitscher, 63.), Kotula – Montiel (Kovács K., a szünetben), Katona B. – Lukács D. (Pálinkás, 63.) Vezetőedző: Szabó Isván.
Gólszerzők: Lukács D. (21., 29. – az elsőt büntetőből), Vágó (31.), Katona B. (55.).

Dárdai Pál is a helyszínen tekintette meg a mérkőzést
Fotó: Löffler Péter

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában