Vízilabda

20 órája

Nem bírtak a sztárcsapattal a pécsi pólósok

Szabó Dániel

Fotó: Kovacs Liliána

Nem jött össze a pécsi bravúr az OB I. nyitányán: 9 gólos vereséget szenvedett a tavalyi ezüstérmes Vasastól az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában a PVSK-Mecsek Füszért férfi vízilabdacsapata. A fővárosiak már az első negyedben elhúztak néggyel, s ugyan Zlatko Rakonjac fiatal együttese jól állta a sarat, de nem tudta tartani a lépést ellenfelével. 

PVSK-Mecsek Füszért–Vasas Plaket 8–17 (2–6, 1–3, 2–3, 3–5)

Férfi vízilabda OB I., 1. forduló. Abay Nemes Oszkár Sportuszoda. PÉCS: Szabó B. – Kondor 1, ROGAC 2, Szabó G. 1, Mihajlo, Lajkó, HOLL 2. Csere: Reisz, Szűcs L., Cseh A. 1, Kókai, Némethy, Vidovenyecz 1. Vezetőedző: Zlatko Rakonjac. VASAS: Lévai – Sélley-Rauscher, BATIZI 2, LAKATOS S. 4, Randjelovics 2, DJURDJICS 2, Bátori 1. Csere: Rogács, Tasi, Mijics 1, Gaszt 1, GÁBOR L. 3, Tóth M. 1. Vezetőedző: Szlobodan Nikics.

Zlatko Rakonjac: – Az elején nem találtuk az ellenszert a Vasas védekezésére. A hozzáállásunk megfelelő volt, de a koncentrációval akadtak gondjaink.

További eredmények: Kaposvár–Szeged 10–3, Miskolc–Honvéd 10–8.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában